Verbetering technieken bij Viool docente

Aili Dewiks, viool docente ArtEZ conservatorium Arnhem en bandlid van I Compani, en QUATRO VENTOS:

       “Iedereen zou zo’n cursus moeten doen voordat hij of zij muziek gaat studeren”

                                                          1262897_561728163881422_1355003865_o

Voor mij was het heel belangrijk om bewust te worden hoe ik sta als ik speel. Daarmee kan ik sommige problemen, qua technieken, oplossen. Het heeft de kijk op mijn eigen leerlingen ook verrijkt. Als ik leerlingen iets raars zie doen, kan ik het in de houding zien en veranderen. De inzichten die ik bij Charlotte gekregen heb hebben mij geholpen om ook deze waardevolle informatie toe te passen aan mijn leerlingen. Hierdoor ben ik in staat betere instructies te geven.

 

Comments are closed.