De praktijk

Goed in beweging

is een Mensendieck praktijk. De praktijk ligt ten Zuiden van de Rijn in Arnhem, in de wijk Malburgen Oost,  en wordt gerunt door Charlotte van der Burgh.

 

Missie

“Mensen gezond laten bewegen en inspireren tot fysiek bewustzijn is mijn missie”

Voor wie

Voor mensen met òf zonder verwijzing van arts of specialist die hun houding en bewegingen willen verbeteren.

 

Therapie op maat

Door zorgvuldige analyse van de lichamelijke klachten wordt de therapie afgestemd op uw wensen.  Er wordt een individueel oefenprogramma gemaakt, waarbij rekening wordt gehouden met uw tijd en mogelijkheden. Er wordt tijdens de analyse niet alleen gekeken naar het pijnlijke lichaamsdeel, maar naar het  totale lichaam.  Ook wordt bekeken hoe bewegingen gemaakt worden tijdens bv het  huishouden, werk, en computer werkzaamheden. Tips en handigheden om pijn te  voorkomen zijn onderdeel van het programma.  Kortom: de oorzaak van de klacht wordt structureel aangepakt, zodat die verdwijnt, vermindert en voorkomen kan worden.

 

Thuis of op andere locatie

Behandeling thuis of op andere locatie, zoals het werk,  is mogelijk. Hiervoor worden extra kosten in rekening gebracht. Deze kunnen mogelijk vergoed worden door de zorgverzekeraar. Raadpleeg uw polivoorwaarden.

Samenwerking

Mocht het nodig zijn dan is er nauwe samenwerking met andere zorg-professionals. Door deze samenwerking en intensief contact met collega’s zijn er korte lijnen wat onnodige wachttijden verkleind en de behandeling van uw klachten ten goede komt.   Samenwerking oa. met de huisarts, fysiotherapeut, osteopaat, orthopeed, neuroloog, podotherapeut, handtherapeut, logopedist en KNO arts.

 

 

 

Comments are closed.